Poniżej prezentujemy Państwu listę naszych wyrobów wraz z ofertami specjalnymi. Aktualny cennik i wszystkie szczegóły dotyczące współpracy możecie Państwo uzyskać kontaktując się z nami telefonicznie.
WĘDZONKI I WĘDLINY
Prosiak pieczony *
Lisowiecka
Szynka „Prosiak” *
Śląska
Szynka „Kita” *
Domowa
Szynka z pieca
Toruńska
Szynka gotowana
Wiejska pieczona tradycyjna
Szynka wiejska
Jałowcowa
Szynka delikatesowa
Kiełbaski wieprzowe
Szynka luksusowa
Zwyczajna
Szyneczka świąteczna
Biała
Szyneczka pisanka
Grillówki
Szynka chłopska
Kebabczeta
Szynka biała
Parówki wiedeńskie
Szynka senatorska
Parówkowa
Baleron
Parówki firmowe
Rolada schabowa
Żeberko wędzone
Ogonówka
Żeberko wędzone trójkąt
Polędwica sopocka
Słonina wędzona
Szynka staropolska tradycyjna
Golonko wędzone
Wędzonka wiejska
Kości wędzone
Boczek wędzony b/k
Głowy wędzone
Boczek gotowany b/k
Podgardle wędzone
Kindziuk litewski
Szynkowa wieprzowa
Szynkowa tradycyjna
Żywiecka
Rawska
Krakowska podsuszana
Dębicka
Pieczeń wieprzowa
Mortadela
Mielonka
Kabanos
Frankfurterki
Głogowska
Lubuska tradycyjna
MIĘSO WIEPRZOWE
Schab z/k
Schab b/k
Karczek b/k
Polędwiczka wieprzowa
Boczek b/k
Łopatka b/k
Mięso sznyclowe
Szynka b/k
Szynka zrazowa dolna
Szynka orzech
Szynka z/k
Żeberka wieprzowe paski
Żeberka płaty
Żeberka trójkąty ekstra
Golonka przednia z/k
Golonka przednia b/k
Nogi wieprzowe
Podgardle b/s
Kości schabowe/karczkowe
Skórki wieprzowe
Kości żeberkowe
Ogony wieprzowe
Tłuszcz drobny
Smalec w osłonkach
Słonina
MIĘSO WOŁOWE
Polędwica wołowa
Polędwica ślepa
Górna zrazowa
Wołowe b/k
Mięso gulaszowe
Rozbef z/k
Antrykot z/k
Rozbratel z/k
Żebro wołowe
MIĘSO CIELĘCE
Górka cielęca b/k
Udziec cielęcy b/k
Łopatka cielęca b/k
Górka cielęca
Żeberko cielęce
Goleń cielęca
Kości cielęce
PODROBY
Wątroba wieprzowa
Płuca wieprzowe
Serca wieprzowe
Ozory wieprzowe
Flaki wołowe cięte mrożone
Ozory wołowe
WĘDLINY I WĘDZONKI DROBIOWE
Polędwica z indyka wędzona
Polędwica drobiowa
Szynka gotowana z indyka
Salceson z indyka
Kiełbasa drobiowa
Frankfurterka drobiowa
Podudzie z kurczaka wędzone
Udziec z kurczaka wędzony
Skrzydełka z kurczaka wędzone
Udko z kurczaka wędzone
WĘDLINY PODROBOWE
Pasztetowa kremowa
Pasztetowa wiejska
Pasztetowa wędzona
Kaszanka
Kaszanka grillowa
Salceson wiejski
Salceson włoski wieprzowy
Smalec wiejski
MIĘSO DROBIOWE
Filet z kurczaka
Filet pojedynczy z kurczaka
Porcja rosołowa z kurczaka
Kurczak
Kura mięsna
Porcja rosołowa z kury
Udziec z kurczaka
Udziec z kurczaka trybowany
Podudzie z kurczaka (dramstik)
Udko z kurczaka
Udko z kurczaka b/k
Ćwiartka z kurczaka
Skrzydełko z kurczaka
Wątróbka z kurczaka
Serca z kurczaka
Żołądki z kurczaka
Łapki z kurczaka
Gulaszowe z kurczaka
Tulipy (ramię) z kurczaka
Kurczak zagrodowy
Porcja rosołowa zagrodowa
Indyk
Filet z indyka
Skrzydełko z indyka
Szyja z indyka
Mięso gulaszowe z indyka
Udziec z indyka
Udziec z indyka b/k
Podudzie z indyka
Produkty oznaczone gwiazdką * wymagają zamówienia z kilkudniowym wyprzedzeniem.
Wyroby tradycyjne na recepturze przedwojennej
Oprócz specjalności zakładu mamy przyjemność przedstawić swoją ofertę wyrobów tradycyjnych opartych o stare, przedwojenne receptury. Naturalne przyprawy, wędzenie w tradycyjnych wędzarniach opalanych bukowo-olchowym drewnem i niepowtarzalna receptura nadaje tym wyrobom wyjątkowy smak i aromat. Zapraszamy do degustacji!