O firmie

O firmie

Zakład Mięsny Godziszka jest firmą opierającą się na rodzinnych tradycjach masarskich datujących się od 1937 roku, kiedy to tym fachem zajmował się senior rodu Adolf Bożek. Dzisiejsza masarnia, mieszczącą się w Godziszce – górskiej miejscowości u stóp Beskidu Śląskiego i Małego, ma ponad 27 lat. Prężnie działamy na terenie południowej Polski, głownie w powiecie bielskim i żywieckim. Aby nasze produkty trafiały do Państwa zawsze świeże, rozwozimy je osobiście, korzystając z własnego taboru samochodów – chłodni.

Dostarczamy Państwu pełen asortyment mięs, wędzonek, wędlin i wędlin podrobowych, które doskonale sprawdzają się na wszystkich imprezach, grillach czy uroczystych obiadach. Oferujemy zarówno produkty wieprzowe, wołowe, cielęce, jak i drobiowe. Z myślą o wyjątkowych okazjach przygotowaliśmy dla Państwa także atrakcyjne specjalności zakładu (więcej w zakładce Oferta).

W naszej firmie z powodzeniem łączymy staropolskie zwyczaje z najnowszymi metodami produkcyjnymi. Zatrudniamy ok. 50 osób wykwalifikowanej kadry. Są to doświadczeni pracownicy, mogący poszczycić się świetną znajomością mięsa i produkcji wędlin oraz posiadający wieloletnią praktykę zawodową. Nowoczesny zakład produkcyjny i światowe technologie gwarantują najwyższe bezpieczeństwo oferowanych artykułów. Natomiast nasze rodzinne receptury oraz tradycyjna wędzarnia sprawiają, że smak i jakość mięs i wędlin spełniają oczekiwania najbardziej wyrafinowanych podniebień.

W trosce o Państwa bezpieczeństwo oraz doskonałą jakość naszych wyrobów, działamy zgodnie z zachowaniem norm i wytycznych dla zakładów produkujących żywność. Jesteśmy firmą posiadająca wszystkie certyfikaty UE oraz spełniającą najwyższe unijne standardy. Ponadto, z powodzeniem wdrożyliśmy międzynarodowy system kontroli jakości żywności HACCP. Procesy produkcyjne odbywają się pod stałym nadzorem weterynaryjnym. Dzięki temu dostarczamy Państwu nie tylko mięsa i wędliny o wyjątkowym smaku i aromacie, ale także pewność, że na Waszych stołach zagoszczą produkty zdrowe i bogate w wartości odżywcze.

Dlaczego my?

Masarnia, prowadzona przez rodzinę Bożków jest uznaną wśród klientów firmą. Dzięki tradycyjnym recepturom, zarówno smak, jak i wysoki standard oferowanych wyrobów od lat pozytywnie wyróżnia nas na rynku. Produkty Zakładu Mięsnego Godziszka charakteryzują się wysoką jakością wykorzystywanego w nich mięsa. Zwracamy ogromną uwagę nie tylko na jakość mięsa, ale również na aromatyczne przyprawy, o wspaniałym zapachu, współodpowiedzialne za wyjątkowe odczucia smakowe, których dostarczają codziennie wędliny i wędzonki z Godziszki.

Tradycyjne receptury oraz wieloletnie doświadczenie kadry pracowniczej doskonale komponują się z nowoczesnymi, światowymi metodami produkcyjnymi. Efektem są produkty o wysokiej jakości, smaczne, odżywcze i bezpieczne dla konsumenta.

Zakład Mięsny Godziszka prowadzony przez rodzinę Bożków jest zakładem średniej wielkości, cieszącym się udaną współpracą z restauracjami oraz drobnymi i średnimi sklepami oraz hurtowniami. Kładziemy nacisk przede wszystkim na zadowolenie stałych klientów, współpracujących z nami od lat, a nie na duży wolumen sprzedaży.

Mając na uwadze wygodę i nie tylko kulinarne oczekiwania naszych Klientów, jesteśmy elastyczni jeśli chodzi o formy współpracy i politykę cenową. Chętnie podejmujemy się również realizacji niestandardowych, specjalnych zamówień zgodnych z Państwa wytycznymi. Dzięki temu produkty pojawiające się na Państwa stołach i półkach sklepowych zawsze odpowiadają najwyższym oczekiwaniom.

Serdecznie zapraszamy do współpracy z naszą firmą. Aby mogli się Państwo osobiście przekonać o wysokiej jakości oraz oryginalnym, wybornym smaku naszych produktów, będzie nam miło gościć Was w Godziszce. Istnieje także możliwość bezpłatnego dostarczenia naszych produktów w celu ich degustacji do Państwa siedziby. Przekonajcie się sami, że mięsa i wędliny z Zakładu Mięsnego Godziszka zaspokajają najwyższe wymagania. Zachęcamy do kontaktu z naszym biurem i życzymy smacznego!