Specjalności dla cateringu

Specjalności dla cateringu

 

Nasz zakład oprócz produktów standardowych ma specjalną ofertę, która urozmaici wszelkiego rodzaju uroczystości jak wesela, bankiety, imprezy firmowe i zjazdy rodzinne. Nasze specjalności są hitem każdej imprezy, Wasi goście lub znajomi będą tą atrakcję pamiętać przez długi czas. Na państwa życzenie oferowane niżej produkty możemy bezpłatnie podgrzać tak, aby były od razu gotowe do podania Waszym gościom. Wspaniały smak uzyskany jest dzięki długiemu przygotowaniu, dlatego specjalności zakładu należy zamawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem.

Ten wędzony prosiak to klasyka dobrego biesiadowania. Pasuje zarówno do wykwintnego bankietu jak i wesołej imprezy firmowej. Kucharze najczęściej kroją go na samej imprezie, podają go wraz z pieczywem i sosami. Nawet po wystygnięciu jego delikatne i kruche mięso nadaje się idealnie do „zimnej płyty”. Oferujemy małe i średnie prosiaki, które ważą od 12 do 17 kg.

Ta szynka, popularnie zwana „kitą” , jest tak samo dobra jak wędzony prosiak, jest trochę mniejsza, dlatego znajduje uznanie na bardziej kameralnych imprezach. Szynki kity można zamawiać w wersji z ratką i bez ratki. Często też zamawiana jest w parze z prosiakiem, aby jeszcze bardziej urozmaicić menu. Waga takiej szynki waha się pomiędzy 7, a 8 kg.

Ten prosiaczek to specjalnie uformowana szynka. Dzięki małym rozmiarom jest częstym gościem na świątecznym stole i imprezach rodzinnych. Łatwo go podgrzać w domowym piekarniku i podać ładnie przybranego na stół. Prosiaki „szynki” są oferowane są w wersji 3 i 5 kg.

Polecamy Państwu pyszny smalec wiejski. Używamy do niego specjalnych przypraw, które nadają mu niepowtarzalny smak. Smalec wiejski podany z chlebem jest świetną przystawką na bankietach i imprezach, świetnie też sprzedaje się w naszych sklepach. Klientom, którzy chcieliby sprzedawać nasz smalec wiejski w swoich sklepach proponujemy wazy ceramiczne do eksponowania tego towaru.

steki sezonowane

Smak dojrzewa z czasem, dlatego steki sezonowane to jedna z naszych specjalności. Szczególnie polecamy cięcia New York i Rib-Eye, ale przygotujemy dla Państwa dowolny kawałek mięsa.

Dla restauracji i stołówek oferujemy mięso porcjowane i rozbite na wskazaną grubość. Dzięki takiemu asortymentowi oszczędzają Państwo czas potrzebny na przygotowywanie posiłków i mają Państwo pełną powtarzalność produktu.